Ohjaaja Reetta Honkakosken ja Gruppen Fyran kantateos JUHLAT saa ensi-iltansa Kanneltalossa  22.9.2021 klo 18:00, muut esitykset 23-24.9. klo 18 sekä la 25.9. klo 15 ja 18. 

.Juhlat on fyysistä teatteria ja tanssiteatteria yhdistelevä mustan humoristinen esitys. Teoksen tragikoominen ihmiskuva on Eugène Ionescon ja Samuel Beckettin perintöä. Ohjauksesta vastaa kansainvälisesti palkittu fyysisen teatterin ohjaaja, Corporeal Mime -näyttämötaiteilija Reetta Honkakoski. Teoksessa esiintyvät Gruppen Fyran tanssijat Tommi Haapaniemi, Virpi Juntti, Pia Liski ja Katri Soini (vier.). Äänisuunnittelu Tuuli Kyttälä ja valosuunnittelu Sisu Nojonen.

JUHLAT

Juhlat kertoo elämän pelosta. Siinä tanssitaan maailman raunioilla.

Neljän ihmisen sisäänpäin käpertynyttä maailmaa värittää epätoivoinen takertuminen menneeseen: jotain on päättynyt kauan sitten, mutta he eivät osaa irrottautua. Aika nilkuttaa horjuen eteenpäin ja nelikko vanhenee ränsistyneessä epookissaan.

Teos hyödyntää tanssitaiteen ammattilaisten ja Corporeal Mime- näyttämötaiteilijan osaamista. Honkakosken taiteellisen praktiikan keskiössä oleva Corporeal Mime- miimi on fyysisen teatterin taidokas ja runollinen suuntaus, johon Honkakoski erikoistui lontoolaisessa huippukoulussa seitsemän vuoden ajan (2006-2013). Nyt hän työskentelee ensimmäistä kertaa nykytanssijoiden kanssa. Yhteistyössä työryhmää kiinnostaa erityisesti kahden kehollisen taidelajin törmäyttäminen ja uusien rajapintojen luominen.

Uudet esitysajat:

Ensi-ilta 22.9.2021 Kanneltalossa klo 18

Muut esitykset 23.9.2021 klo 18, 24.9.2021 klo 18, 25.9.2021 klo15 ja 18

Lippujen hinnat:12-15€

 Osta Lippu

OHJAUS Reetta Honkakoski

DRAMATURGIA Reetta Honkakoski ja Sisu Nojonen

ESIINTYJÄT:  Tommi Haapaniemi, Virpi Juntti, Pia Liski ja Katri Soini (vier.)

VALOSUUNNITTELU: Sisu Nojonen

ÄÄNISUUNNITTELU: Tuuli Kyttälä

KUVAT: Noomi Ljungdell

Lisätietoa Kanneltalon sivuilta